Timmerfabriek Hendriksen

Timmerfabriek Hendriksen is onderdeel van de Hendriksen Groep. Sinds 1990 verzorgt de Hendriksen Groep de productie, afwerking en toelevering van kozijnen, ramen en deuren in hout of kunststof. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd.

Openingstijden:

Ma t/m do: 7:30 t/m 16:45
Vr: 7:30 t/m 12:15
Za en zo: gesloten

icon_widget_image Riezenweg 3, 7071 PR Ulft icon_widget_image 0315 – 686 698 icon_widget_image info@tifa-hendriksen.nl
Image Alt

Service

TIMMERFABRIEK HENDRIKSEN
Service
Aandacht voor kwaliteit

Service

Wij besteden veel aandacht aan onze kwaliteit. Dit is één van de belangrijkste aspecten waardoor wij een zeer goede naam in de markt hebben. Desondanks kan het natuurlijk voorkomen dat er iets mis is gegaan in onze productie en/of tijdens de logistiek. In die gevallen zorgen wij natuurlijk dat het product hersteld of vervangen wordt.

Wij hebben een eigen servicedienst die ter plekke reparaties en herstelwerkzaamheden kan uitvoeren. Hiermee proberen wij onze klant een snelle en adequate oplossing te bieden in geval van problemen. Tevens proberen wij eventuele vertraging op de bouw tot een minimum te beperken.

Aandacht voor kwaliteit

Vraag uw service aan:

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  Uw E-mail *

  Uw Bericht

  TIMMERFABRIEK HENDRIKSEN

  Wat kunnen
  wij voor u betekenen?

  Series of enkel stuks

  Timmerfabriek Hendriksen produceert en levert kozijnen, ramen en deuren. Hierbij kan het gaan om seriematig of in enkel stuks geproduceerde producten.

  Van traditionele bouw tot energieneutraal!

  Timmerfabriek Hendriksen levert kozijnen, ramen en deuren voor woningbouw, utiliteitsbouw, renovatiebouw en energie neutraal/passief bouw.

  Geen toeleverancier, maar partner.

  Timmerfabriek Hendriksen wil voor haar opdrachtgevers graag een partner zijn en niet uitsluitend een toeleverancier. Wij zijn in alle fases van het bouwproces betrokken.

  Onderdeel van de Hendriksen Groep

  Timmerfabriek Hendriksen is onderdeel van de Hendriksen Groep. Sinds 1990 verzorgt de Hendriksen Groep de productie, afwerking en toelevering van kozijnen, ramen en deuren in hout of kunststof. Daarnaast worden daken, wanden, HSB gevelelementen en dakkapellen geproduceerd.

  Heeft u een vraag?

  Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zullen dan uw vragen beantwoorden of indien gewenst een vrijblijvende prijsopgave doen voor uw project.

  PRODUCTEN

  Projects

  SERVICE

  VOORSCHRIFTEN EN CERTIFICATEN

  Downloads

  INTERESSE GEWEKT?

  Vraag een offerte aan

  HEEFT U EEN VRAAG?

  Neem contact op

  TIMMERFABRIEK HENDRIKSEN

  Uw volwaardig partner

  Kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen en deuren: Timmerfabriek Hendriksen is uw partner! Wij kunnen u niet alleen van dienst zijn met grote partijen, ook kleine series in steeds afwisselende maten kunnen probleemloos worden vervaardigd. Zowel de toelevering van een halfproduct (concept I) als een meer compleet product (concept II) is mogelijk.